Carleton Hall - Room 255 Renovations

Carleton Hall room 255 was chosen for renovation as it had the potential to become a truly effective small classroom.  It had not had any renovations or furnishing upgrades in many years, and was often exchanged by instructors for more effective rooms. 

c255after

Encourage Active and Collaborative Learning

  • Improved acoustics through a dropped ceiling.
  • Increased power outlets around the room.
  • Flexible seating with large arm tablets for laptop and papers.

Promote Student-Faculty Interaction

  • Appropriately sized and flexible desk and podium to reduce the barrier between instructor and student.


c255 afterProvide a Supportive Campus Environment

  • Improved color palette to increase the welcoming and invitingness of the room.
  • Improved air circulation to increase the livability of the room.

 

 

Before Renovations

Carleton Before